2013. október 29., kedd

Atlantic City

Mindenkinek meg van a saját szokása, hogy mit szeret csinálni a szabadidejében. Ha Au Pair leszel Amerikában, akkor készülj arra fel, hogy nem lesz sok szabad időd, hisz 45 órát dolgozol egy héten. Az én kedvenc szabadidős tevékenységem az utazás, aminek 1 éves korom óta hódolok rendületlenül. Nem adom ezt fel az Államokban sem, mielőtt kijöttem megfogadtam, hogy minden hónapban minimum egy nagyobb várost vagy államot fel szeretnék fedezni. Voltam már kétszer Floridában, Tampa-Clearwater és Orlando-Disney World, utána Atlantába utaztam el, Baltimore és még lehetne sorolni. Az október havi új helyem Atlantic City volt. Mini Las Vegas-nak hívják és teljesen érthető. Egy jó tanács, ha nem vagy még 21 akkor ne akarj bulizni AC-ben, mert nagyon komolyan veszik napra pontosan, de mindenki lehet szerencsés. Én November 2-án leszek 21 éves, de a közel fél év alatt nem jelentett gondot, bárhova bejutottam és, ha meg is nézték az ID-mat akkor is zöld utat kaptam az összes helyre.
Kicsi a világ, de még Magyarországon megismerkedtem két sráccal akik Amerikaik és Jersey-ben laknak, Magyarországon fociznak, de a nyáron visszajöttek Amerikába a családjukhoz. Mivel mindössze 50 percre lakunk egymástól, ami itt nem számít távolságnak, elég sokat tudunk találkozni és rengeteg jó emberrel megismerkedtem már általuk. Szóval ezzel a társasággal indultam AC-be egy szombati napon, ahol hatalmasat buliztunk és casinoztunk. Amerikában korábban kezdesz bulizni, mint Európában, és korábban is fejezd be, de AC egy kivétel, mint ahogy New York City is. 12 körül indul az éjszakai élet és reggel fejeződik be.
A vasárnapi napot nem vesztegettük alvással, irány a tenger part. Hiszed vagy sem, október 13-án simán sétálhattál mezítláb a tenger parton egy kisebb kabátban, mert annyira jó idő volt. Az időjárás általában ugyanolyan itt, mint Magyarországon.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése