2013. október 29., kedd

A mozgalmas hétköznapok


Már több, mint egy hónapja vagyok az új családommal, akiket nagyon szeretek. Ahogy az első megérzések is sugallták  mi teljesen harmóniában élünk. Minden nap hatalmas mosollyal ébredek és fekszem le. A gyerkőcöket imádom, két ennyire mosolygós és jól nevelt gyereket még nem láttam Amerikában. Boldogok és ez látszik mindenkin a családban, kiegyensúlyozottak a napjaink. A suli után általában Samanthaval és Maxel mindig megyünk valahova, vagy egy parkba, vagy sétálunk egy nagyot, imádunk együtt vásárolni, vagy csak a boltokban nézelődni. A TV nálunk szerencsére nem vesz részt a mindennapjainkban.
Esténként együtt megcsináljuk a vacsorát, Yvettel, az anyukával, rengeteg új dolgot próbálunk ki, imádunk együtt kísérletezni az új receptekkel, a narancsos ázsiai csirkétől kezdve a sajtos tésztáig muffin formában. Ilyenkor mindig szól a zene, főzés közben nagyokat beszélgetünk, mint ahogy vacsora közben is. Együtt a család, átbeszéljük kinek, hogy telt a napja.
Ha szombatonként dolgozom akkor sem munkaként érzem azt, hisz olyan dolgokat csinálunk, amit mindenki élvez. Szombat reggel Samantha focizik, és ez egy családi program minden szombat reggel, hogy szorítunk Samanthanak együtt. Utána pedig kitalálunk valami érdekes programot, voltunk már Philadelphiában az állatkertben, vagy a Franklin Institute-ban Philadelphiában.
Hétköznap délelőttönként a barátnőimmel új órákat próbálunk ki a konditeremben, vagy a régi kedvencekre térünk vissza, vagy simán csak elmegyünk kávézni, ebédelni, vásárolni és szintén nagyokat beszélgetünk.
Egyszerűen minden tökéletes. Kívánom mindenkinek, hogy ennyire jó családja legyen.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése